Argentario Hotell

Hotellet

Alla rum har en egen Terrass och de enklaste rummen är på hela 35 kvm i modern design stil. Kingsize eller twin säng finns. TV på 42 tum. Badrum med både badkar och dusch. Går man upp en eller två kategorier är rummen 40 kvm med 2 st Queen size sängar. Restaurangen Dama Dama, namn efter områdets hjortar, har en mäster kock och ett management som borgar för flera kulinariska upplevelser. Allting är närodlat och handplockat från lokala farmar och odlare.

Argentario Golf Resort & Spa

Är något långt utöver det vanliga. Dels är det ett extremt bra hotell med ett fantastiskt Spa och en golfbana som får en att kippa efter andan. Utöver detta är Argentario beläget i ett landskap som är enastående med Medelhavet som närmsta granne. Medlem av Desgin Hotels. Denna lyxiga resort med sina 73 rum har en otrolig utsikt över golfbanan, monte Argentarios landskap och Orbetellos Lagun. Argentario ligger nära fiskebyn Porto Ercole och är omringad av kork ekar, gamla olivodlingar. Rådjur, vildsvin, ekorrar, hare och många olika fågelarter. (Bra ställe för dig som är fågelskådare)

Spa

Fantastiskt Spa där oljer och krämer kommer från Toscana. 2.700 kvm med allt i den senaste teknologin. Uppvärmd inomhus pool, 28C, och en utomhus pool, flera olika bastu och kneipbad borgar för en underbar vistelse med avslappning. Tennisbanor, jogging slingor och Yoga terrass.

Barn

Detta är inget ställe vi rekommenderar för barn.

Konferens

Här kan vi enkelt arrangera Er nästa konferens! Toppmoderna möteslokaler för 4-200 personer!

Argentario Hotell

Nyhetsbrev

Ta del av våra senaste erbjudande!

You have Successfully Subscribed!