Dubai

Dubai

Dubai är ett av 7 emirat som utgör förenade Arabemiraten. Dubai har idag otroliga 2,4 miljoner invånare att jämföras Med 10.000 invånare 1970. Utvecklingen har varit och är enorm i Dubai. Med detta har följt att man har näst intill religions frihet i Dubai och en mycket öppnare hållning än andra emirat.

Utbudet av nöjen, underhållning och aktiviteter är enormt i Dubai. Med tanke på att man 1970 levde på pärlfiske så är Det svårt att inte bli imponerad av utvecklingen. När man visste att oljan skulle börja sina och man funderade på vad Man skulle livnära sig på, då bestämde man sig för att satsa På turism och utbildning. Hur ska man locka turister till ”öknen”? Jo, sa man, vi måste locka turister med spektakulära Byggnader och aktiviteter. Därför har man nu i många år t ex Kunnat åka skidor inomhus, man byggde världens högsta byggnad Burj khaliffa, detta efter att tidigare ha byggt världens första 7-stjärniga hotell.

Starttiden har arbetat med Dubai sedan början på 2000 talet. Och framför allt har vi fastnat för klimatet under vinterhalvåret. Som är som en svensk högsommar ofta med 23-28C utan luftfuktighet.

Golfbanor

Montgomerie Golf

Montgomerie Golf

14 sjöar och 81 bunkrar är vad du ska bemästra. Ondulerade fairways och svajande palmer omger dig hela rundan. Detta sägs vara Colin Montgomeries mästerverk när det kommer till design av golfbanor. Efter golfen har du tillgång till jacuzzi och bastu för att mjuka upp...

läs mer

Hotell

Montgomerie Golf resort

Montgomerie Golf resort

Har bara 21 rum därför är det svårt att få avtal med dem. Vi arbetar nu direkt med Montgomerie och kan därför erbjuda bästa pris om Ni vill bo på denna lyxiga resort med Dubais bästa golfbana. Montgomerie ingår i den exklusiva hotellkedjan The Address och valdes 2016...

läs mer

Dubai Golf

Nyhetsbrev

Ta del av våra senaste erbjudande!

You have Successfully Subscribed!