Argentario Golf Resort & Spa

Toscana är vad de flesta drömmer om även golfare. Goda viner är kanske det första många tänker på och visst är det så. Här görs några av världens bästa och godaste viner. Böljande landskap och grönt så långt ögat når.

Toscana är den region vi vill framhäva då vi där har funnit en helt underbar fantastisk anläggning, Argentario Golf Resort & Spa.

Argentario ligger i ett område som kallas Maremma, Det hemliga hjärtat i Toscana, säger man. På en egen halv ö i södra Toscana, hittar vi denna pärla! Maremma som vi spetsat in oss på är grönt böljande, kulturrikt och helt underbart. Kustremsan med några verkligt sköna, vilda och halvt exotiska stränder gör att man längtar hit igen. Grosetto är den största staden i området med sina 80.000 invånare. Fiskebyn Porto Ercole och Orbetello är 2 närliggande charmiga byar. Vad många inte vet är att här har man en underbar semester året om.

Golfbanor

Argentario Golf

Argentario Golf

Ska du få en bra scor på denna banan så måste puttern fungera. Små utmanande greener möts du av. Oavsett hur du spelar kommer du ändå att njuta av denna fantastiska bana, som ligger några meter över havet med en extrem utsikt över medelhavet. Man behöver ingen golfbil...

läs mer

Hotell

Argentario Hotell

Argentario Hotell

Hotellet Alla rum har en egen Terrass och de enklaste rummen är på hela 35 kvm i modern design stil. Kingsize eller twin säng finns. TV på 42 tum. Badrum med både badkar och dusch. Går man upp en eller två kategorier är rummen 40 kvm med 2 st Queen size sängar....

läs mer

Argentario Golf Resort & Spa

Nyhetsbrev

Ta del av våra senaste erbjudande!

You have Successfully Subscribed!